Beschrijving “Cala 3”

Het appartement bevindt zich in La Cala de Finestrat, Benidorm-Zuid. Het ligt 55km ten noorden van de Luchthaven ‘Alicante’. Het appartement heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer, een ingeglaasd terras en is geschikt voor 2 + 2 personen. Op het terras met zonwering (gordijnen)  en het heeft uitzicht op zee. Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in het zachte klimaat? Genieten van de zee, het zwembad of een wandeling maken in het prachtige bosgebied, tegenover het appartement, met schitterende uitzichten op Benidorm, Villajoyosa het binnenland en de zee ?

Het appartement is voorzien van Airconditoning/Verwarming, TV met satelliet ontvangst met Ned. televisie en radio zenders, en verder alle belangrijke keukenbenodigdheden, alsmede een strijkplank en strijkbout, Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. De kosten van elektriciteit, gas, water, onbeperkte WiFi, zijn inclusief de huurprijs.

NED.TV zenders en gebruik van de beveiligde parkeerplaats (in het gebouw) zijn inclusief de huurprijs. Het appartement is tevens voorzien van opklap bedden voor 2 personen. Op aanvraag kan een babybedje worden geplaatst.

Roken in het appartement is niet toegestaan.

De afstand van het appartement tot aan het vlakke, kindvriendelijke zandstrand is 40mtr. Dit ligt in een gezellige baai met talrijke restaurants, cafés en bars, (waar dagmenu’s worden geserveerd voor ca. 14,00 euro inclusief brood, wijn, nagerecht etc. maar waar u ook á la carte kunt eten), vele winkels en een supermarkt op loopafstand. Een gezellige weekmarkt (2x per week), kraampjes en kleine kermis attracties langs het strand (in de zomer). Op het strand en in het parkje bij het strand zijn speeltoestellen voor kinderen. Tussen het strand en het bos aan de voet van de berg vindt u drie jeu-de-boules banen.

Bushalte en taxistandplaats op 50mtr. afstand.

Met de bus bent u in 5 minuten in het winkelcentrum ‘La Marina’ met 120 winkels, waaronder Carrefour, C&A, Zara, H&M, Lidl, Mercadona, etc., tevens 5 bioscoopzalen, bowlingbaan en een complete kinderspeeltuin op het dak van het winkelcentrum met tientallen attracties en restaurantjes.